אביבוש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2016 | 22:24 | מאת: גלי2

את ממש לא נדחפת! תודה! את צודקת, היא חזרה ואני קצת יותר חזרתי לעצמי, היא חושבת שיבוא יום והנסיעות שלה לא יטלטלו אותי ככ, מי יודע.. קורים המון דברים ואני צריכה החזקה צמודה, יכול להיות שאי פעם זה יהיה אחרת? מה איתך?

19/09/2016 | 10:59 | מאת: אביב 22

ברור שהחופש שלה היציאה משיגרה הרצפה שנילקחת יוצרת פחד וטריגרים . ובכל זאת לאט לאט הדמות שלה יותר איתך גם שאיננה ...את יודעת המצחיק הוא שאחרי שהקודמת גמרה את הטיפול איתי היום הדמות המיטיבה שלה מלווה אותי כל הזמן ...במיוחד במהמורות מול השנייה .....תהליך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית