גמילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2016 | 23:23 | מאת: רוני

בהקשר לסוקריטה ולכדורים אני גם צריכה גמילה. בנתיים אני מוסיפה . ובלי השגחה, ועם הגזמה. ויודעת שזה לא רעיון טוב בכלללללל. צריכה עזרה, כנראה..

19/09/2016 | 18:46 | מאת: אביב 22

רוני עצוב לי לקרוא כי את חכמה ככ ויודעת מה הנזק ....איתך

הי רוני, אם צריך עזרה - חשוב לבקש ולקבל אותה. אל תפגעי בעצמך. אודי

20/09/2016 | 16:24 | מאת: סוריקטה

הי רוני, בהמשך למה שכתבתי לגלי - אנא - נסי לא לשמוע לכוחות האופל ההם, שמושכים אותך לפגיעה עצמית. הסיוע - יש בו כדי להניח משקל נגדי על כף המאזניים, אם נעשה במקצועיות ובשיתוף פעולה של שני הצדדים. בואנה, שכוחות ההרס לא יתרבבו להם. איך אומרים. סתמו. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית