חייל בן 19 במצוקהההה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2016 | 01:13 | מאת: soldier19

היי, אז אני חייל בן 19, נמצא 9 חודשים בצהל, ואני מרגיש תקוע במקום. אני לא יודע להסביר את זה, אבל זה כאילו יש לי חומות שמעקבות אותי מלהתקדם בחיים, לרכוש חברים, לעשות דברים שאני רוצה, לתקשר עם אנשים, ופשוט לחיות.. כל כמה ימים אני רוצה משהו אחר, יום אחד להשתחרר, יום אחד לא, יום אחד לעשות שירות לאומי, וברגע שנותנים לי אופציה לבחור מה אני רוצה אני פשוט קופא ולא בוחר בכלום, ונותן לחיים להוביל אותי. אני מרגיש חוסר בטחון במובן הכי בסיסי שיש, קשה לי לסמוך על עצמי לבחור בחירות נכונות להצליח.. אני לא יודע מה אני צריך לעשות בשביל לשבור את החומות האלה ולהיות אחרת מכך. אני באמת לא יודע. נמאס לי כבר להרגיש ולהיות ככה

שלום לך חייל, זה משהו חדש או שתמיד היה כך? אני מציע שתבקש פגישה עם קב"ן היחידה ותשטח בפניו את תחושותייך. ייתכן שהוא יוכל לסייע. בהצלחה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית