סליחה.............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2016 | 07:23 | מאת: מיכ

בהודעה לפני האחרונה כתבתי "בעיות בריאות במשפחה קרובה מאוד" ואחר כך בהודעה הבאה לא הסברתי מי זה, הייתי מוטרדת ומבולבלת כנראה.......וזה נשמע שזאת אני :( (לי יש בעיות בריאות אחרות שנבדקו, הכל בסדר לעת עתה, פיזית....), תודה חברות יקרות וסליחה. אז יצאה מכלל סכנת חיים...בטיפול נמרץ...זה העדכון. וזאת אמא שלי...הנה כתבתי....פוחדת להחשף אז זה קשה ככה.....הולכת להיות תקופה קשה של עזרה ותורנויות כאלה ואי אפשר לדעת כמה כוחות נצטרך לא פשוט...ואודי אם היה פשוט כל כך להתיר את המסובך אתה לא חושב שהייתי מתירה? אז מסובך עדיין ואי אפשר להתיר.......ומצטערת שלא הייתי מובנת..........ועצוב לי על הרגשות שלי האלה כלפיה..........

הי מיכל, יש ל'להתיר' משמעות נוספת... אודי

17/09/2016 | 23:50 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל יקרה ! וואוו.. תקופה לא קלה.. מטלטל גם בחיים החיצוניים וגם פנימה לא קל ... יד ביד אם מתאים.. ומאחלת החלמה מהירה ובריאות טובה לאמא שלך. איתך, במבי.

18/09/2016 | 14:55 | מאת: מיכ

איך הולך? נכנסת לשגרה הברוכה?

18/09/2016 | 14:29 | מאת: אביב 22

מיכלי נושא רגיש זה אמא ...אכן לא קל . תקופה מאתגרת מקווה שתעבור בהצלחה ושתצאו כולם מחוזקים ...איתך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית