שתיקה.. סודות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2016 | 22:10 | מאת: ינשוף

הכי בטוח לשתוק הכי בטוח לא לספר/לא לדבר למרות שהיום אני יודעת שהכל בטוח - שאין עונשים או עינויים או כל מני... בפנים יש חלקים שמרגישים הכי בטוחים כאשר הם שותקים... מה המחיר??? אולי יותר ניתוקים... אז מה???!!

18/09/2016 | 14:26 | מאת: אביב 22

להגיד לך להגיד לעצמי שזה מה יש ועם זה ננצח הזכרונות שם איתנו עם נירצה או לא אם נכיר בהם או לא אם נדבר או נחריש .. יש סיפור על איש עם תפוחי אדמה על הגב שלא עוזב לוקח את השק לכל מקום כבד השק והוא עייף אבל ממשיך לסחוב והם מרכיבים מצחינים ומזהמים את האיש והוא לא מניח להם ... ככה אנחנו אוחזות מהפחד האמת הכי מבינה אבל לא יודעת מה יותר גרוע הזועמה והכאב מהזכרונות או הפחדדד.....אוהבת ומחבקת הכי הכי בעולם איתך תמידדד

הי ינשוף, אני משער שזה בטוח לספר עכשיו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית