פחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2016 | 22:14 | מאת: עפרה

אני מפחדת. מעצמי. מהחיים. מנסה להתקדם ורועדת מפחד לפני, תוך כדי ואחרי כל צעד. מנסה לצעוד קדימה, אבל הפחד מחזיר אותי אחורה שוב ושוב ושוב. זה כל כך מתיש, כל כך מפחיד... ובו זמנית ישנה התהיה התמידית, האם יש סיכוי ואי פעם אצליח לחיות?!

הי עפרה, פחד זה משהו נלמד. אם מתקדמים - הוא נוטה להיחלש. גם מאוד עוזר אם יש מישהו בסביבה שאפשר לסמוך עליו (ולא פוחד). אודי

30/08/2016 | 14:33 | מאת: אביב 22

בהתחלה הוא משתק אחר כך שנותנים לו מקום וכבוד אפשר לתת לו יד ולצעוד איתו יחד .. אל תפחדי מהפחד .....איתך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית