לאחרונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2016 | 21:33 | מאת: הילה

פחות כאן... ניסיתי להתחבר לשאלון ולא הצלחתי ולא היה לי כח להתעקש אז לא עניתי אין לי כח לעקוב אחרי החברות כאן ואז נכנסת ולא יודעת על מה מדובר משבר קטן בטיפול ארוע לא פשוט לשתינו מתקשה להיות

הי הילה, השאלון כבר נסגר לתשובות, כך שאולי זו הסיבה שלא הצלחת... מה היה המשבר? אודי

31/08/2016 | 21:55 | מאת: -חנה

קוראת אותך ומרגישה את החוסר אונים ואולי גם את המצוקה (?) לאט לאט ובקצב שלך ואיך שנכון לך. הרבה דברים, אז רציתי שתדעי שקראתי ואני איתך. חיבוק יקרה, אם מתאים...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית