אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2016 | 17:12 | מאת: אביב 22

אתה יודע אודי קשה לי קשה לי לבקש עזרה בחלק הזה פשוט כאילו אסור זה מזכיר כל כך הרבה פעמים שביקשתי רואה את עצמי (פלאשבק) עומדת מנסה לרמוז שקשה להגיד בלי מילים כי אין לי מילים תעזרו לי ולא יוצאות לי המילים ואז ... או פוגעים בי או כועסים ... לכן מרגישה שמפריעה מרגישה עכשיו שעומדת בפתח ומפחדת להפריע כי אתה כל כך עמוס ואני כל כך תובענית וצריכה אבל באמת שלא יכולה עם הכאב הזה אודי אפשר יד קשה לי ואני כל כך נאחזת כל כך מפחדת ליפול סליחה

הי אביב, בוודאי שאפשר. אני אכן מאוד עמוס, גם בעבודה וגם בכתיבת הספר החדש, אבל אני כאן. מושיט את ידי, יכולה לאחוז בה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית