הודעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2016 | 17:21 | מאת: גלי

הי אודי, תודה על תשובתך אלי, בינתיים ראיתי שכתבתי כבר די מזמן לסוריקטה כשהיא כתבה שלא טוב לה ולא עלה.. לא יודעת אם רלוונטי ובכל זאת יהיה נחמד אם יעלה..

הי גלי, אותרה והועלתה... אודי

28/08/2016 | 15:04 | מאת: סוריקטה

הי חמד :-) ראיתי. תודה. גם את הצטרפת למעגל המקסים. וראיתי גם שכתבת באחת ההודעות 'סוריקטה הייתה אומרת ש...' וחייכתי לי. אני אומרת '**** היה אומר' בהתייחס לרופא הנפש שלי. יפה ומיוחד, בעיניי, שיש גם קול כזה מוטמע, ועוד אל מול ולצד קול אחר רב משקל. ויש גם 'אודי היה אומר' :-) אודי - קראתי גם את תגובתך אליי - פשוט המון תודה על המילים הטובות, אני קוראת גם את תגובותך למגוון ההודעות שכאן ולוקחת מהן גם לעצמי. מחבקת אתכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית