הי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2016 | 13:00 | מאת: קרןאור

כשאתה מציע להתחיל בתחושת הבדידות ולראות איך אני יכולה להרגיש קצת פחות לבד..., האם אתה מתכוון באופן כללי??לכלמיני פעילויות למינהן,או ספציפית לגבי כל התחושות הקשות שמלוות שתיארתי ומלוות אותי ומשאירות אותי בבדידותי?? והרי בהפוך על הפוך...,זה מה שאמור הרי להיות בטיפול וכדי שגם לא ארגיש לבד.אבל..,זה כאמור, בעייתי מאד עבורי ולאור הכל, ובסופו של דבר משאיר אותי בעיקר רק מתוסכלת מאד,כעוסה וכלואה במצב בלתי אפשרי. ואם...,אני נאמר בוחרת להעזר בדרכים נוספות ואחרות כביכול (כמו גם אפילו לשתף פה),אז זה גם באופן מסויים מרגיש לי "מסוכסך" מבפנים...,ובקיצור מרגישה כלואה במצב בלתי אפשרי וזעקה פנימית שמטריפה. נ.ב- תודה על ההדרכה ללחוץ על מקש הרווח.... :)

הי קרן אור, ללחוץ על מקש הרווח יכול לעזור גם עם התסכול... אפשר לרשום על זה פטנט אולי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית