בעקבות ההודעה האחרונה שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/08/2016 | 12:53 | מאת: קרןאור

הי אודי. לא אמרתי שהקישור לא עובד,וכמו שגם הובהר פה מהבנות וממך..., הרבה מאד נכנסו שיתפו פעולה והגיבו.התייחסתי למצב אצלי...,שזה לא עובד.לא נפתח..,אז או שזה בעיה במחשב אצלי(בנוסף לשאר בעיות בו..),או שאני זו הבעייתית,שלא יודעת איך לתפעל תטכנולוגיית מחשבים הזו, שלרבים ככ ככ פשוטה.(אפילו פייסבוק וכל שאר ערוצי התקשורת האלה,הם לא מנת חלקי)..מרגישה ככ חסרת אונים עם כל העניינים האלה. והרגשתי קצת...,שאולי המסר...,מי שרצה...הצליח ועזר.., ומי שלא.... לא. ובמקרה הספציפי הזה, זה לא יהיה נכון לגביי.(אבל..אולי הכל רק אצלי ושלי ועם רגישות היתר הגבוהה יותר לאחרונה). בכלמקרה, אמרת , שהכל מוכר..,אבל נראה שהכעס..בין דבריי ,זה דבר חדש שהתווסף, וזה קצת הפתיע אותי. כי לרוב זה מה שבעיקר קיים. הרבה תסכול וכעס שעובר.והכעס מאד מאד ישנו.הרבה. אני מרגישה ממש כלואה כרגע ויותר במצב בלתי אפשרי כולל כל הכעס הזה.(אם מוצדק...,ואם לאו).והכאב הגדול שמלווה לאחרונה(בעקבות האובדנים שחוויתי(מוות) שככ ככ מדממים בתוכי)לא מקלים, ורק מגבירים את תחושת הכעס הכללית, כולל הספציפית עליו, בהקשרים שונים, ובטח לאור השבריריות הרגשית הגדולה שחווה.ואני פשוט ככ סגורה כבר,ומנגד ככ תלוייה, שלא יודעת מה לעשות!!!! והאם הגעגוע הזה..זו תלות ממכרת לא בריאה למטפל ולטיפול...,או דווקא דבר טוב ורצוי.כולל הקינאה האשליות וכל השאר. וכן...כואב לי בלב ובנשמה והדמעות מציפות הרבה מאד לאחרונה. כולל הבדידות הגדולה.והנטישה (שזה שגם הוא...לא פה, כמובן לא מקלה). ואז...אחכ, לשבת ממול...,לשתף...,לדבר גם על זה שכואבת...,שבודדה...,(כשהוא מציין את זה כתיאור עובדה...), איך אפשר?? ושמרגישה ככ טעונה וכעוסה וגם עליו,שיש לו חלק בזה.. והכל מתערבל, הגעגוע,התלות,הכעס,הכמיהה, הנטישה, הקינאה,ההבנה, החוסר הבנה...,וכו וכו וכו ואין לי כוחות כבר להיות בהרגשה הזו שוב ושוב, וככ חסומה בגלל הכל, שגם כלום לא מצליח להתקיים.ורק מתסכל כואב ומכעיס. ומרגישה לבד ופאטתית בנוסף לכל.

24/08/2016 | 12:15 | מאת: ינשוף

כלל רגשות וכולם לגיטימיים!! מאחורי הכל מרגישה כל כך הרבה כאב במילותייך.. טוב שאת משתפת אותנו כאן אולי זה קצת מקל השיתוף? כאן יחד איתך( גם אני לא הצלחתי בכלל לפתוח את הקישור ושאלון ).

25/08/2016 | 13:02 | מאת: קרןאור

תודה לך. את מתוקה אמיתית. ומחממת את ליבי.

הי קרן אור, הייתי מתחיל עם תחושת הלבד, ומנסה לראות כיצד את מצליחה להרגיש - ולו במעט - טיפה פחות לבדך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית