פותחת את המייל בעבודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2016 | 10:50 | מאת: חנה

ורואה הודעת פטירה של אמא של הפסיכיאטרית שהייתי הולכת אליה. אני עובדת בגוף גדול והיא כנראה עובדת גם שם. אני הלכתי אליה פרטי. ומוזר לי ורוצה לשתף מישהו בזה. כבר לא הולכת אליה יותר משנה, אולי שנתיים, לא זוכרת, אבל הייתי אצלה הרבה פעמים. במייל כתבו את הכתובת שיושבים בה שבעה, אני לא אלך כי לא קשורה אליה וגם לא באמת יהיה לי מה לעשות שם, אבל משהו בי היה רוצה אולי.

הי חנה, זה מובן... ויפה שאת שמה לב לזה, גם אם לא תלכי לשבעה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית