פתאום שכחתי את המטפלת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 13:11 | מאת: ינשוף

שכחתי אותה- פתאום מרגיש לי שהיא ענקית ומפחידה ואני מרגישה קטנה וחסרת אונים רוצים לשאר בבית ולהתבא מתחת לשמיכות רוצים להרגיש בטוחים ומוגנים רוצים להרגיש שהיא לא כועסת שאפילו שהיא נראת ענקית היא באמת לא מבולבל לי בפנים...

הי ינשוף, רק כדי להבין - זה שיח דיסוציאטיבי פנימי? היא לא השתנתה, אני מתאר לעצמי. זו זווית הראיה שלך. את יכולה להחזיר אותה לפרספקטיבה הרגילה. אודי

23/08/2016 | 08:17 | מאת: ינשוף

שאלת אותי האם זה דו שיח פנימי ואינני יודעת. יודעת שמרגיש לי מפחיד כי חווים אותה כענקית אבל מוזר לי כי היא בכלל לא מפחידה- אבל אני מתקשה לראות אותה כמו שהיא. הכתיבה הזו- החוויות האלה מפחידות אותי ברמות... אתה יכול להסביר לי בבקשה??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית