חשופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 21:06 | מאת: נטע.

אודי, הפסיכיאטרית שלי בחופש והייתי צריכה לפגוש בדחיפות פסיכיאטר. הלכתי למישהו שאחות של חברה המליצה עליו בחום. היה נורא. הוא שאל אותי שאלות מאד חודרניות. הנוכחות הגברית שלו מילאה את כל חלל החדר, וכאילו לא היה לי מקום. הרגשתי איך אני מתכווצת. היה לי קשה לנשום. חשתי מושפלת. כל הפגישה הרגשתי שהוא מפשיט אותי במבטיו. הייתי כל כך חשופה. בסוף הפגישה הוא קם ופתח לי את הדלת, והוא נגע בי. לא יודעת אם באופן מכוון... רוצה מאד להאמין שלא... גם העיר שאני מריחה טוב, ושאל באיזה בושם אני משתמשת. מחר אני אמורה להיפגש עם הפסיכולוג שלי, וקשה לי ללכת. המחשבה על הפגישה מחר מעוררת בי חרדה. אני מפחדת שעכשיו ארגיש כך גם איתו. שאראה אותו באור אחר. אני לא יכולה להרשות לעצמי לאבד את המקום הבטוח שלי. מרגישה כל כך מבולבלת עכשיו. אפילו לא מסוגלת להתקשר אל המטפל ולשתף. למה זה קורה לי? מה לא בסדר איתי? נטע.

הי נטע, לא חייבים לערבב. הוא יכול להיות דמות חיובית ומגנה שיעזור לך להבין את תחושת הפגיעה שחשת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית