אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 13:58 | מאת: אביב 22

כותבת יודעת שאתה קורא אז לשיקולך עם לעלות או לא... הדף שביקשת לא ניפתח כי חייבים לפתוח את חשבון הגוגל את המייל ... ובאותו עניין אחרי שקראתי את במבי האם מעניין אותך גם חלומות בהקיץ לא מחשבות כי אם חלומות בהקיץ ..תודה ובהצלחה

הי אביב, חלומות בשינה, לא בהקיץ. לגבי פתיחת השאלון - לא ידעתי שחייבים לפתוח את חשבון הגוגל. אלי, בכל מקרה, לא מגיע שום דבר מזהה על העונים. מערכת גוגל מזהה את ה- IP ולא מאפשרת מענה כפול, אבל מעבר לזה זה אנונימי לגמרי, גם אם נכנסים דרך חשבון הגוגל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית