הי אנשים טובים ומיוחדים שאתם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 06:55 | מאת: סוריקטה

איזה חיבוק מחמם לב קיבלתי מכם, ראיתי רק בבוקר (אלו השעות בהן אני מגיעה לקרוא כאן, עפי"ר). תודה אנשים יקרים. אתמול קטפתי לי מעץ ההדר שגידלתי השקתי ודישנתי שלל פירות, והכנתי לי ולילדים בהם אני מטפלת מיץ סחוטרי טעים טעים. הלילה הצלחתי לישון, קוצר הנשימה הסתדר, העצבנות הפנימית שביקשה להרחיק כל זולת (אנשים, היות הסביבה ועוד) נרגעה. אוהבת, סוריקטה

22/08/2016 | 12:51 | מאת: ינשוף

טוב לשמוע שהוקל לך...איתך, ינשוף

22/08/2016 | 14:09 | מאת: אביב 22

כייף להם שזכו בך ולנו שזכינו בך שמחה שטוב יותר ואפשר לנשום חיבוק

22/08/2016 | 20:07 | מאת: סנופקין

על מיץ סחוטרי טעים טעים. אני אוהבת את העץ שלך

הי סוריקטה, טוב לשמוע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית