סוף אוגוסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 22:27 | מאת: שירה

בימים של סוף אוגוסט כשרוח סתיו כבר מעזה לתת סימנים לעמודי החצב לעלות, העצים מתמלאים בזיתים שמחכים לגשם הראשון, עצי ההדר מלאים פירות ירוקים והרימונים מאדימים עוד ועוד, אני עדין קפואה בתוך הסערה שממאנת לשקוט וגוברת אל מול תגליות חדשות ומטלטלות של בן משפחה קרוב מאוד, שמלמדות אותי עוד על נבכי הזכרון ויותר על השכחה. החלומות צועקים לי את הלא מודע ואני מנסה לסדר את המילים שוב ושוב וממשיכה לשכוח. בתוך כל אלה, בהודעתך המזמינה לשתף בחלום ובשמחתך משיתוף הפעולה היה רגע של חיבור. תודה אודי

הי שירה, אני זה שמודה על השיתוף והפתיחות, ורק מי שמילאו וענו יודעים ויודעות כמה שיתוף ופתיחות היו שם. זה מרגש לראות את זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית