חזרה לאתמול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2016 | 16:11 | מאת: גלי

הי קשה לי מאד. הכי מפחיד כשאני מאמינה שחלק רע מחיי הוא כבר מאחורי ואז במכה הכל חוזר. הייתי אתמול אצל הפסיכולוגית והרגשתי מותקפת כל הפגישה, אח"כ הייתי מבולבלת ועוד אמרתי לחברה שאולי זה טוב, שאני רוצה שיעמתו אותי ולא רק שיכילו, ועוד קצת זמן עם עצמי והכל התמוטט, כל המגדלים שאני בונה בעמל בשנה האחרונה, הכל קורס ברגע. כל הסימפטומים שחשבתי שהשלכתי אותם לפח עלו מסריחים ומזוהמים להזכיר לי שאני לא באמת יכולה להפטר מהם. ועוד כדי להוסיף לקריסה, כתבתי לה והיא לא ענתה (משתדלת לא לכתוב התעלמה, שלא ישמע שיפוטי, למרות שאני בטוחה שזה מה שקרה), לא יכולה לחיות כשככה מבחוץ או מבפנים מגיעה מתקפה לא צפויה כזאת..

הי גלי, יש הבדל בין עימות כטכניקה לבין התקפה. חשוב יהיה ללבן את הדברים בפגישה הבאה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית