משהו השתבש (אצלי)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2016 | 00:55 | מאת: סוריקטה

בשינה, במצברוח, בעיכול, בנשימה. יש תקופות, ובכל זאת, באסה. תודה מראש למקשיבים, סוריקטה

21/08/2016 | 15:21 | מאת: ינשוף

מקווה שתקופה הזאת יחלוף לך מהר... איתך, ינשוף

21/08/2016 | 15:58 | מאת: אביב 22

ותיבת כלים לתקן את השיבושים ...קוראת אותך ,רואה אותך .... אוהבת ומחבקת שימרי עלייך אהובה והקלקולים קישטה .....

21/08/2016 | 18:32 | מאת: -חנה

נשמע לא פשוט וברור שזה מבאס ולא נעים להרגיש כך... מקווה שיוקל לך לאט לאט. חיבוק אם מתאים, חנה

21/08/2016 | 19:41 | מאת: שירה

יקרה מאוד, רק לאמר שמקשיבה ורואה וגם דואגת ומאחלת ימים של חזרה לאיזון מערכתי. שלך שירה

21/08/2016 | 20:09 | מאת: .במבי פצוע..

הי סוריקטה אחותי שלי, כן..יש תקופות כאלו... את יודעת ? פעם מישהי אמרה לי שאנחנו בנות חוה מחזוריות.. כמו בטבע.. הגופנפש שלנו יש בו משהו מחזורי.. כמו בטבע.. כמו הגלים, לפעמים גאות, לפעמים שפל.. כמו הלבנה,לפעמים מלאה,לפעמים "ריקה"... גם את סוריקטה.. כמו הגלים.. כמו הלבנה.. אולי גם כמוני וכמו רבבות בנות חוה ביקום... איתך אחותי שלי, במבי.

21/08/2016 | 20:31 | מאת: סנופקין

איתך, בהקשבה מלאה. רוצה לומר עוד?

21/08/2016 | 23:05 | מאת: ליעד

יש תקופות כאלו .לפעמים הגוף שלנו מעביר לנו סימנים וכדאי להקשיב לו. תרגישי טוב ותשמרי על עצמך יקרה!

הי, מצטרף למעגל המקסים שנוצר סביבך. אודי

22/08/2016 | 12:02 | מאת: גלי

לאות הזדהות אני גם חווה חלק מהסימפטומים שאת מתארת... שיוקל וישתפר במהרה.. באסה אבל כנראה שזה חלק מהעניין של לחוות את העולם ולהיות חלק ולהיות חיה..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית