השלמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2016 | 19:40 | מאת: אביב 22

הי אודי , שבוע טוב ההודעה בחמישי ברחה לה והחלטתי לחכות אם תעלה או לא ..הרעיון היה שכולם יחד זה כוח אדיר כנגד הכל ..ונזכרתי בסרטון יוטיוב מופלא ששלחת לי פעם על הסרטנים ועוד בעלי חיים ...היום אני מתקרבת לשם לפחות בהוויה וברצון . ואודי לא יודעת אם אני רוצה בכלל שלם אם אני רוצה לוותר על המקום של כל חלק והמעניין שהתחלתי טיפול התייחסתי לעצמי כאל שלם שלפעמים נוהג כמו ילד או כמו טיפש עשרה אחד שלא גדל פיטר פן .. האמת אודי מורכב לי ...שבוע טוב וקל

הי אביב, גם בטיפול שמדגיש את הניתוקים, המטרה בסוף היא להגיע לאינטגרציה... אודי

22/08/2016 | 05:37 | מאת: סוריקטה

הי אביב יקרה, גם אצלי בטיפול עברנו ממצב של איים איים (מפוצל מנותק) למצב של שכבות. ואפשר לנוע בין השכבות. יש בזה משהו יחודי, בעיניי, ומשובב נפש גם. כשהגעתי לטיפול כמעט מאה אחוז של הזמן היו מצבי ניתוק או פיצול וכדומה. שנות עבודה, ונהיה יותר שלם, יותר מווסת ומעודן ומחובר ושקט ופחות רועש וגם סבוך פחות. אינטגרציה אמר אודי. שולחת לך, אודי, חיוך רחב. ולך, אביב, שולחת תקווה גדולה, שלך, סוריקטה

22/08/2016 | 14:30 | מאת: אביב 22

לא בטוחה שהבנתי אותך אישית מרגישה היום כמו קבוצה אחת גדולה ודי מאוחדת שבתוך הקבוצה יש שיח לרוב מכובד . וכל אחד זקוק למקום אחר . לא מכירה חיים אחרים לא בטוחה שרוצה לאחד את כולם לאחד שלם עבורי המפוצל הוא השלם שאני רגילה אליו . האמת סורקיטה קצת בורחת במחשבה מהצורך בטיפול די עייפתי ...תודה על היותך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית