בקשר לשאלון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2016 | 18:35 | מאת: -חנה

משהו בבקשה שלך גורם לי להרגיש אחרת ואני שמחה על כך. זו לא פעם ראשונה ועדיין. זה לא מחזיר כמובן על כל הפעילות והקדשת הזמן שלך כאן אבל נותן הזדמנות כביכול לעזור גם לך במשהו ולהיות לרגע קצר בצד השני.

הי חנה, תודה! אגב, עבד לך הקישור? ראיתי שיש כבר הרבה משיבים, אז משער שזה עובד. אודי

21/08/2016 | 23:23 | מאת: -חנה

אענה בקרוב (:

22/08/2016 | 06:07 | מאת: סוריקטה

הי חנה ממי, נראה לי שנחמד לנו לחוש שזקוקים גם לנו, שתלויים גם בנו, שגם אנחנו שימושיים :-) יום נעים, סוריקטה

22/08/2016 | 15:21 | מאת: -חנה

שמחתי לראות שאת מרגישה יותר טוב. ואיזה כיף להכין מיץ מפרי מעשה ידייך (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית