השלכות..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2016 | 13:38 | מאת: ינשוף

שנים של התעללות שנים של השלכות- - ילדים שראו אימא שלהם במצוקה מתמדת- אישפוזים, חותכת, צועקת ובוכה, פוחדת שבעלה מתעולל בילדים( אבל הפחדים היו רק בראש) גירושין כואבת, חוסר יכולת להיות בקשר עם אנשים, התמכרויות, פחדים, סיוטים, חרדות ועוד ועוד.. היום נכון שבמקום אחר אבל.... כל כך הרבה נזק ועדיין חיה בהשרדות.. קמה בבוקר ומתקשה לתפקד - ללכת לעבודה נכון שהתקדמתי אבל עדיין... כל כך כואבת את המציאות של אז וגם של היום... הכאב הוא בלתי נסבל....

21/08/2016 | 16:04 | מאת: אביב 22

חלק מהתהליך זה להבין איפה היינו ואיפה אנחנו פגענו בעקבות הפגיעה הזו... זה קשה זה כואב מטלטל ולא פשוט ..אץ גיבורה אמיתית חיבוק אוהב

הי ינשוף, הכאב אכן קשה. אבל תראי לא רק כמה התקדמת, אלא כמה עוד תתקדמי. וההשלכות נוראיות. כמעט תמיד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית