הנה..:-)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2016 | 15:36 | מאת: רוני

אני לא רוצה להעלם אני רוצה להיות פה ושתבינו. אני צריכה לדעת להסביר... היו עניינים בעבודה, שגרמו לי להרגיש לא שווה. שגרמו לי לרצות להיעלם. בנתיים אני פשוט בהרפייה. לא נעלמת אבל לא נוכחת. מתבוננת בסבלנות ןמחכה.. ובראשון-טסה... פעם ראשונה עם הילדים. חושבת שדי הצליח לי היום :-)

17/08/2016 | 18:07 | מאת: אביב 22

איזה כייף שאת נוכחת ... אוהבת את הצבע שאת מביאה איתך תהני בחופשה עם הילדים ...הם בטוח מאושרים ..

17/08/2016 | 20:21 | מאת: סוריקטה

הי רוני היפה, מבאס לשמוע על מה שערער רגשות במקום העבודה. משמח לשמוע החדש עליו סיפרת. הצליח. ונסיעה טובה רגועה ומהנה עם הילדים. שלך, סוריקטה

17/08/2016 | 21:17 | מאת: .במבי פצוע..

אוהבת לקרוא אותך, מאחלת לך שתהני עם עצמך,עם הילדים ועם הטבע,העולם.. במבי.

"מנגינה שמתחילה נמוך... ...והיא עולה עולה עולה" הי רוני, איזה כיף! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית