לאביב .....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/08/2016 | 21:18 | מאת: ליעד

מאוד מעריכה את התגובות שלך.בכל תגובה את משקיעה ומאוד חמה ואכפתית בהודעות שלך.בקשר למייל למטפלת לא שלחתי בסוף..לפעמים אני נוטה לפרש את הדברים בצורה לא נכונה אז החלטתי לדבר על זה איתה בפגישה פנים מול פנים ,כמו שהצעת במקום לפרש דברים בצורה שאולי לא נכונה.מקווה שזה ישנה את ההרגשה שלי.

17/08/2016 | 10:36 | מאת: אביב 22

שמחה שכך ... מוכר לי המקום מהנסיון כי הרי אם היינו מצליחות לפרש נכון כנראה שלא היינו בטיפול. המון כלים ראשוניים חסרים לי . בכנות הרי גם מול ההודעה של אודי שהפכה אותי אם הייתי נושמת וחושבת לעמוק הייתי יודעת שאודי לא יפגע בי בחיים ובטוח הוא הבין אותי לא נכון .. אבל תמיד בכל בור כזה לומדים המון אז די מברכת על הבורות האלה...אבל תמיד עדיף שיח ישיר מאשר בריחה למייל ליעד את האמת עצם הכניסה שלך לפורום לפני יציאתה לחופש והבורות האלה איתך אומרים חשש ,פחד מהלבד מהפרידה מהקושי איך תסתדרי דברי איתה על זה ...זה חשוב

17/08/2016 | 21:08 | מאת: ליעד

יצא לי כמה פעמים לשלוח לה מייל ומעצם השיתוף במייל מאוד התקדמנו בטיפול..ובכל זאת היא מעדיפה שהאינטראקציה תהיה רק בפגישות.מאוד קשה לי להגיד את האמת שלי ביחוד שהיא לא כזאת חיובית כלפיה לפעמים..ואז אני באמת בורחת למייל..ולפעמים זה עוזר .. אביב יקרה מדהים התהליך שאת עושה ועוברת בטיפול שלך ועם עצמך לאט לאט לומדים לתת אמון ולהתמסר זו מטרת הטיפול והעבודה המשותפת. בקשר למה שרשמת למעלה,מבינה אותך ...ואיתך תרגישי טוב ליעד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית