לא נגמלתי מלפרש עקום :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/08/2016 | 11:54 | מאת: מיכ

היא טעתה בשעות...החוזה לא השתנה!!!!!!!! אבל כשהתכתבנו בסמס לגבי השעה היא כבר לא רצתה לשנות את הטעות, אז בסוף נפגשנו לשתי פגישות רצוף כי ככה היא נחמדה ומתחשבת שזה נחמד........ שונאת שונאת שונאת שהיא עמוסה...היא שיתפה אותי בעומס שיש לה בחיים הפרטיים ועוד יהיה לה בהמשך מאותה סיבה לפחות עד אחרי החגים :( בסוף דווקא שתי פגישות רצוף גרם לי לחשוב לעומק יותר על דברים ועכשיו אני עצובה וכואבת מהפגישה הזו כל כך :( מהחפירות והמחשבות שבעצם מצטערת קצת על האורך...כנראה שיש סיבה טובה לזמן הפגישות הקבוע והנכון עבורי או בכלל עבור כלם......

17/08/2016 | 17:38 | מאת: ינשוף

מבינה שסטיה מהנורמה מערער אותנו מאוד וכן י לכן יש את המפגש טיפולי קבוע-שעה קבוע וכו' רק לא תמיד הולך לפי התוכנית.... גם לי קשה שהמטפלת עמוסה כל כך ולפעמים לוקח לה זמן לחזור אלי...אני החלטתי לבחור לאומר לעצמי שלמרות העומס שלה עדיין אכפט לה ממני ושהיא איתנו... איתך

הי מיכל, יש בזה גם משהו טוב, שזו רק טעות פשוטה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית