שוב לא מרגישה טוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2016 | 12:09 | מאת: -חנה

כל כך הרבה דברים ביחד... עבודה, חופש... מרגישה לבד. וכן, אני מנסה. אבל כשחברה כותבת לי בהודעה שמדבר ואחכ כשמנסה להתקשר היא שולחת הודעה שאין לה כוח לדבר... נכון שזה לא אישי אבל זה מעליב. כשמנסה להתקשר לאמא שלי והיא לא עונה.. ולא חוזרת, זה מכעיס אותי ומעליב מאוד. ואז כשעונה אחרי שאני התקשרתי שוב, היא אומרת לי שהזמינה איזה מישי לשבת, אורחת שממש לא בא לי עליה, ואני מבינה מהמילים שלה וגם מדברים שהיו שאני לא באמת חשובה לה... אז לא בא לי לנסוע, אבל דווקא יצא שבשבת יש משו שכדאי שאסע, אז גם לא יודעת איפה אהיה. ודפקתי את האוטו כי לא הייתי זהירה ושילמתי 1000 שח ונשארתי עם שבר בפח... ולשמוע 'חברה' בטלפון לידי מדברת על זה שתסע לחופש עם חברות אחרות, אז מרגישה שוב בצד. וחשבנו להיפגש היום 3 בנות ואני הייתי צריכה להיות במוסך בבוקר כי הזמינו לי חלק שנשבר, אז ה'חברה' אומרת לשניה, טוב אז אולי נעשה משו רק שתינו... והייתי באה אם הייתי יכולה... זה גם פגע בי, לפחות אל תגידי לי את זה, הרגשתי שממש זורה לי מלח על הפצעים. בקיצור, הדבר היחיד שרוצה עכשיו זה להיות במיטה ולבכות, אין לי באמת כוח לעשות משו עם עצמי. והיום אין לי טיפול עם המטפלת כי היא לא נמצאת, נפגשנו בתחילת שבוע אבל פעם הבאה רק בחמישי הבא. ואין לי כוח להטריד אותה, כבר אתמול התכתבי איתה קצת ולא נעים לי יותר. ואודי, כתבת על הרימונים... שבוע שעבר הייתי בצפון עם חברות וגם ראיתי רימונים(: ותהנה בחופש ושיהיה סופ"ש נעים לכולנו...

28/07/2016 | 14:11 | מאת: ינשוף

כאן יחד איתך... לפחות ורטואלי אפשר קצת ביחד

28/07/2016 | 16:32 | מאת: מיכ

חנה מתוקה, מבאס ממש שהכל יחד....היית עם חברות שבוע שעבר וזה יופי! ובכלל החברות לא מתכוונות להעליב, פשוט לקחת למקום שלך הנעלב..מוכר לי גם. מקווה שיהיה סופ"ש טוב בכל זאת.

28/07/2016 | 20:07 | מאת: -חנה

זה עוזר! שבת שלום (:

28/07/2016 | 20:10 | מאת: סוריקטה

הי חנה מתוקה, את יודעת, בדברייך הזכרת לי שהמטפל שלי הזכיר שאני נקשרת לבעלי חיים ואליהם מופנים הרגשות שלי, וגם, שבין השאר מהחיות לא מצפים שירימו אליך טלפון, שיקבעו פגישה ויגיעו בזמן וכדומה. מאנשים יש סיכוי רב יותר להתאכזב, כנראה. האפשרות האחרת, שאני די נמצאת בה, היא להיות אדם מאד מאד בודד. ובעיניי, כתבת כמה יש לך - יש לך חברות, יש לך מכונית ואת נוהגת בה, יש אנשים במוסך שעוזרים לך לתקן את הרכב, יש אישה שהיא אמא שלך ויש ביניכן קשר כלשהו, יש לך עבודה, יש לך חופש, ועוד. שיהיה יותר טוב, סוריקטה

הי חנה, הנה, בתוך הבאסה משהו טוב, עם המון המון גרגירים מתוקים ואדומים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית