עוד משהו....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2016 | 10:54 | מאת: מיכ

אני לא רוצה לסיים כי נראה שזה נח עכשיו.....ונראה כי אני כבר לא רלוונטית עבורה :( והיא כל כך עסוקה בזמן האחרון :( אוףףףףףףףףףף פעם אני חושבת שהייתי נהיית פשוט עצובה ומחפשת רע כדי להישאר.....אולי מעין תחמון שכזה :( וגם היו רחמים עצמיים, אני כבר לא שם, אבל רוצה להישאר....אי אפשר להישאר אם אין עוד מטרות ממש לעבוד עליהם???? כי היא שאלה מה עוד המטרות שלי וחנטרשתי משהו על התמודדות עם חרדה שהיא הבינה כנראה שזה חרטה כי היא אמרה לי שאפשר להתגבר על זה לבד....ו.....אוף אודי.....מה עושים? לא רוצה לאבד אותה.......

27/07/2016 | 20:57 | מאת: ינשוף

אני רחוקה מלסיים טיפול אבל ממש יכולה להבין את כל מה שזה יכול לעורר. חושבת שסיום אמור להעשות בהדרגה ובקצב שלך ושהוא גם תהליך.. תהליך בו שתקחי כמה זמן שאת זקוקה לו. אני חושבת על עצמי, עם עבר של המון נטישה, שהפרידה יכול בהחלט לקחת זמן. אני הייתי רוצה להאמין שביחד'- את יחד עם המטפלת שלך תוכלו לקחת את הזמן הזה... שלך, ינשוף

הי מיכל, לא בטוח שפרידה משמעה לאבד... משמעה לגדול מעט... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית