בקשה מבנות הפורום...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2016 | 22:10 | מאת: lin

שלום לכולן ראיתי שיש פה בעיקר בנות, וגם בנות שחוו פגיעות מיניות..יש לכן אולי המלצה על גניקולוגית רגישה באזור המרכז עם קופת חולים כללית? תודה מראש לין

27/07/2016 | 08:30 | מאת: סוריקטה

הי לין, גם אני עברתי פגיעות מיניות ארוכות שנים מגברים, אבל את הפגיעה העיקרית התוקפנית ואולי לא נחשבת מינית כלל, עברתי אצל אמא בבית. ומעניין, ברפואת נשים (גם) אני פונה רק לרופאים גברים. הם מאד ענייניים. והגעתי אליהם פשוט דרך המוקד ללא המלצות. ויצא ממש בסדר, וגם קל"ב. אולי תנסי לברר במוקד, ייתכן שהם יכולים לעזור? סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית