מדברים על שחרור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2016 | 17:08 | מאת: הילה

המוצפות קצת נרגעה. אולי אפשר לכתוב. בעבודה נתנו לי תפקיד ואחרי יום אחד המנהלת החליטה לקחת לי אותו. דיברה איתי מגעיל ולא יכולתי לעמוד בזה יותר. הבכי שטף אותי והמחשבות למות כבר הציפו... בן זוגי אמר במיון שלאחרונה אני מרבה להגיד: בוא נתאבד ביחד. אבל זהו זה מאחורי קצת יותר חזקה ופחות מעוכה. מחכה לחזור לטיפול ולחיים. הילה

הי הילה, אני שמח לשמוע שאת מרגישה טוב יותר! אודי

26/07/2016 | 08:48 | מאת: ינשוף

חושבת עליך ודאגתי לך... הלוואי שתשחררי בקרוב מחוזקת... שמחה שהוקל לך... איתך,ינשוף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית