מהי פסיכולוגיה קלינית? לאן לפנות ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2016 | 16:55 | מאת: אורן

היי דר מה שלומך? אשמח לדעת מהי פסיכולוגיה קלינית, במה מדובר למעשה ? אני בן 29, סטודנט, לאחרונה אני חושש שאני סובל מהפרעת קשב וריכוז. אני מרגיש שאני חייב לדבר עם מישהו, חייב הכוונה מסויימת ( לאו דווקא בתחום הלימודי), חייב להציף את כל הבעיות שיש לי, מרגיש שיש לי כל כך הרבה בעיות שגורמות לי לאי מימוש הפוטנציאל שקיים בי. אובד עצות, ובמקום להתעסק בתכלס אני מתעסק בדברים הלא חשובים. האם פסיכולוג זה הכיוון ? האם זה יכול לפגוע בעתיד ? ואם כדאי ללכת אז איך כדאי? מהקופה או באופן פרטי ? תודה רבה לך ושיהיה שבוע נהדר !

שלום אורן, יש באתר דוקטורס כמה מאמרי הדרכה טובים. אני ממליץ לך לעשות חיפוש ולקרוא. זה לא יפגע בעתידך, אולי להיפך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית