לסמוך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2016 | 15:29 | מאת: ינשוף

קשה לי מאוד לסמוך טעות אחת קטן, חוסר יחס ,ואני מוחקת אנשים מבינה בהגיון שאין שלמות- גם אני לא.. רק אני מרגישה שאני צריכה להיות בהיכון מתמדת לפגיעה שעומד/"מרגיש" שעומד לקרות זה מורגש מאוד בטיפול... בין הטיפולים כל כך כועסים ש"נעלמה" שאני מוחקת אותה כדי לא לכואב..

הי ינשוף, קשה לסמוך כשהחיים מלמדים שזה לא בטוח... ולוקח זמן לשנות את התפיסה הבסיסית הזאת. זה קשה ומתסכל, לשני הצדדים. אודי

22/07/2016 | 18:08 | מאת: ינשוף

לפעמים זה לוקח רק מילה אחת או שתיים כדי שדברים ישתנו. פתאום קלטתי אודי שכתבת לי שכאשר אני לא סומכת זה גם מקשה על צד השני. כמובן ידעתי את זה אבל היה משהו במילים שלך שהחלטתי האותו רגע שאני רוצה שיהיה אחרת- אתנהג "כאילו" שאני סומכת ואולי בעקבות ה"כאילו" זה יהפוך ל"באמת" סומכת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית