פער בלתי נתפס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2016 | 19:51 | מאת: mika

הי אודי, בכל פעם שאני קוראת על מישהי שנאנסה או הוטרדה וכתוב שהיא "קפאה" אני לא ממש מבינה מה הסיפור שלה. כאילו, מה יש לקפוא? פשוט עושים את זה וזהו, ממש לא ביג דיל. אודי, זה באמת מה שהראש שלי חושב. מצד שני, כשהייתי לפני כמה זמן בטיפול ברפואה משלימה, המטפלת אמרה שהגוף שלי כל כך מתנגד ומתוח ונרתע, שזה קשה לה לטפל בי. ומדובר בטיפול ממש לא מיני, והגוף שלי מגיב בצורה כזו! הפער הזה הוא בלתי נתפס! אני לא מצליחה לגשר עליו, או להבין אותו..

הי מיקה, יתכן שאת לא יכולה - עדיין - להבין. שזו מעין הגנה שלך על עצמך. בבוא היום זה יתאפשר יותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית