מילים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2016 | 00:00 | מאת: עפרה

תקופה רעה ממש. אין ככ את מי לשתף והלבד עמוק ורחב ופוצע. שיתפתי פה בחשש, (אחרי ניסיון קודם שלא עלה, אולי כתבתי שם קשה מידי?) ופתאום כן היה מי שקרא אותי והניח לצידי מילים פשוטות ואמיתיות... אודי ואביב, זה משמעותי לי. תודה.

21/07/2016 | 14:20 | מאת: ינשוף

טוב שאת כותבת ומשתפת- זה המקום - גם לדברים קשים. אני משתפת בשבילי- כדי לעזור לעצמי ולשחרר קצת המעומס שבפנים- אפילו שאחרים לפעמים לא מגיבים ואכן לא קל לי עם זה אבל אני יודעת שאודי יגיב וזה המון בשבילי. מקווה שתמשיכי לשתף.

21/07/2016 | 17:11 | מאת: רוני

גם אני לא טובה בזה. אבל קוראת אותך.לגמרי.

21/07/2016 | 19:48 | מאת: אביב 22

מרשה לי להחזיק בשבילך אמפתיה וחמלה עד שתצליחי לעשות זאת עבורך ...מקווה שתבואי יותר שתרשי לעצמך להניח כאן מילים ולהרגיש קצת פחות לבד ..איתך באמת מכל הלב .

הי עפרה, אנחנו כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית