בנות יקרות אודי יקר......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2016 | 09:44 | מאת: מיכ

קוראת אתכן ועצוב......חיים לא פשוטים, מרגישה אשמה שספרתי על הטוב שלי...כאילו איך אני מעיזה לומר שהטיפול עזר וקידם????ואני במקום טוב...ובכלל האמנם כל כך טוב????. אוף........מרגישה מזניחה אתכן. סליחה. לא רוצה לשקוע ביגון קודר כזה כמו שאני בקלות יכולה לפול אליו....מצטערת וליבי אתכן. בהצלחה לכלן. ואודי יכול להיות שהלך רוח או מצב רוח מדבק???? לא רוצה לשקוע שוב...אבל גם לא להיות בהכחשת הרע....מבולבל לי כבר..ורוצה להיות פה כמה שיתאים לי.....מבולבל....

21/07/2016 | 14:22 | מאת: ינשוף

אני באמת שמחה שטוב לך יותר ומאמינה שהכי חשוב להקשיב בפנים ולעשות מה שנכון לך.

21/07/2016 | 19:54 | מאת: אביב 22

הי אין רע בלי טוב ואין טוב בלי רע ככה זה בחיים זה איזון . כן צער וכאב יכולים לדבק בעיקר אם את לא יודעת לעשות הפרדה . אז קודם כל שימרי עלייך ,תפסיקי להתנצל על איך וכמה את באה על כך שטוב או לא . אישית אם כל הרע והקושי והטלטלות החיים גם מאוד יפים בעיני ..... שימרי עלייך תהני מהטוב ותפסיקי לחפש את הרע יקרה הוא יודע לבוא לבד הוא לא צריך עזרה ;) חיבוק לסופש נעים טוב וקל

הי שוב מיכל, הטוב שאת מרגישה לא צריך להדבק במה שמישהו אחר מרגיש. נראה לי שאפשר להיות אמפתיים גם מבלי שתיהרס החוויה שלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית