מילים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/07/2016 | 14:20 | מאת: רוני

אני מחפשת אותן. באמת. שיספרו עלי על מה קורה מה צריכה מה יכולה אבל הן חמקמקות.. לפחות אמרתי, שיש דברים כאלו-שאני צריכה ויכולה... תודה לכולם!

20/07/2016 | 16:05 | מאת: אביב 22

https://www.youtube.com/watch?v=SKL5XxDncFw רוני אהובה ...זה מה שעלה לי בראש על מה שכתבת ... אבל תיראי בסוף יצא לו שיר מרק מילים בלי מנגינה ומנגינה בלי מילים ... תמשיכי לנסות יקרה תני למחשבות מילים ותני להם מקום , תתפלאי לראות שהמילים שלך לא שונות כל כך מהמילים של אחרות . אתך

הי רוני, יש דברים כאלו, בהחלט. ואולי טוב יהיה אם תספרי ולא תחכי שהן יספרו עלייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית