להכנס לכאן פעם ב......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2016 | 09:21 | מאת: מיכ

פתאום נראה לי שהפסדתי המון ממה שקורה כאן :) לקרוא בבת אחת הרבה הודעות...מעניין. רוצה לומר לכן כמה מילים: על אומץ, על נחישות, על כל ההתמודדויות שנראות לאחרים כל כך קלות להשגה ורגילות כאלה, מבינה אתכן מאוד. הילה- את חזקה ואת יודעת את זה! היום את כנראה מבינה יותר את התנהלותך מול סמכות וכו' ולכן זה כואב יותר...כמה קשה לקחת אחריות על עצמנו, על המילים שנאמרות ואחר כך מכים על חטא, אולי בכל זאת אפשר לתקן? לבקש סליחה? אני רואה את זה כך, שפעם היית מאשימה אותה, היית מדברת על האנשים שהעליבו, שאמרו וכו', את הסביבה והיום את לוקחת אחריות על מה שאת אמרת וואו, זה הישג גדול. אביב- את מקסימה, הגדלות שלך לנסות כל פעם להבין כמה שיותר את עצמך...ואת האחר.. חנה- הקבוצה הסתיימה, גאה בך מאוד, ותראי את ההודעות שלך היום :) יודעת להנות יותר פחות לבכות על הסופ"ש ולעשות, ללכת, לפעול, זה הכיוון!!! נהדרת! רוני- אח, מילים, מילים....לא פשוט אך כבר התנסית פה ביותר לא? שירה- עם כל הכאב, את יודעת להגיד תודה ולהודות, אדם שיודע להודות ימצא את הדרך להודות בסופו של דבר גם לעצמו על כך שלא ויתר, אז אל תוותרי לעולם, בסוף תודי לעצמך. לאה- משתפת מעט ואומרת הרבה, מקבלות אותך בלי לשפוט טוב? נסי לשתף יותר. ינשוף- כמה מלחמות כמה קושי...וגם את יודעת לפרגן לאחרות ולהודות פשוט מדהים, תאמרי לעצמך את מה שאת היית אומרת למישהי אחרת במצבך, לי זה עוזר. איתך, בדרך הלא פשוטה. מיקה- מזל טוב!!!!!! וואו, שוב את מזכירה לי את עצמי מפעם...פעם גם לי תחושת ההריון הפכה אותי לאישה, והרגשתי לבד, היום יכולה לומר שאני ממש לא לבד ואישה בלי הריון :) רזיתי, שיניתי מראה חיצוני וגם מראה פנימי...ולאט נפתחתי לעולם המבוגרים שדי איים עליי, מקווה שאת בטוב ושומרת על עצמך, נסי כמה שפחות להיות לבד פיזית אולי ישפיע נפשית קצת? תהני מההריון, זאת תקופה נפלאה! איה- איך את? מה היה בסוף? איך הרגשת? במבי- מזמן שלא התייחסתי אלייך :( סליחה, את מדהימה אותי כל פעם מחדש, המטפלת שלי אומרת תמיד צעד אחורה ושניים קדימה, כשאני אומרת צעד קדימה שניים אחורה...פיסול, הלוואי שתחזרי לשם, זה מדהים מה שתוכלי ליצור!!ואולי גם קצת חופש אמיתי בתוך הפיסול? אפרופו חופש? סוריקטה יקרה- חופש, אני בחופש, האם זאת חופשה? חחח לא בטוח. אבל יצאתי לחופשה לבד עם בעלי היה מדהים!!!!!!! כשאני מצליחה להתנתק במחשבות ועוד מהמטפלת שלי, זה סימן לחופש אמיתי. גלי- חופשה, כן... זכור לי החופש שניסיתי לקחת לעצמי כשהיא אמרה לי, וואו..היה מבאס, זה צריך כמובן לבוא מהרצון שלך לחופש וכשיש צורך לכך את תדעי! סיגל- מה איתך? לא משתפת? לפעמים זה מרגיש קצת...סליחה שאני אומרת, מעין ביקורת מהצד, מישהו כזה שאומר: זה אתן, אני לא בעסק ושוב לא רוצה לפגוע זאת רק נקודת מבט שלי בלבד.....אשמח שתשתפי מעצמך. ממש חבורה גדולה נהייתה פה...מקווה שהזכרתי את כלכן, לפחות את אלו שכותבות בתקופה הזו. ואודי- ממש תודה על כל מה שאתה מאפשר כאן! זה לא מובן מאליו, אני במקום אחר היום, פתאום קצת נפתחו לי העיניים מהמקום הצר שהייתי בו, הצלחתי להנות בחופשה, נהנית עם הילדים המון פעילויות, ממש כייף!!!!!!!! מחר נכנסת לפרוצדורה רפואית..אולי בשל כך כתבתי פה...לא יודעת, רציתי להרגיש שוב שייכת, נחשבת...לא יודעת להסביר. תאחל לי בהצלחה? סליחה שיצא ארוך. שלכם ואתכם , מיכל.

הי מיכל, שיהיה מחר קל ויעבור בצורה הטובה ביותר האפשרית. אודי

18/07/2016 | 19:44 | מאת: ינשוף

מקווה שעברת את הבדיקה בשלום.. תודה על המילים ותומכות...ינשוף

19/07/2016 | 08:00 | מאת: mika

הי מיכל, שמחתי לשמוע אותך ותרגישי טוב! תודה רבה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית