תודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2016 | 23:33 | מאת: aya

אודי תודה, אביב תודה, סוריקטה תודה. תודה על היחס. אודי, לשאלתך, מבחינתי תחושת השעמום היא להיות בטיפול, לדבר ולהשאר עם הכאב האמיתי בפנים לבד... אודי, איך היית עוזר לי אם הייתי מטופלת שלך? האם אתה מרגיש את הכאב הפנימי (של המטופל שלך)? אני בספק אם המטפלת שלי מרגישה את רחשי ליבי. אביב, תודה על תגובתך, אני בעיקר מרגישה בדידות, בדידות גם בתוך הטיפול. ותודה על השיר שהקדשת לי. סוריקטה, תודה על הסיעור מוחין שאכן פתח לי כיווני חשיבה, אני בעיקר מרגישה שאין התקדמות משמעותית מכיוון שאני עמוסה במחסומים. שבת שלום! Aya

הי איה, ספרי את זה שם... נסי לאפשר לעצמך להרגיש לא לבד עם הרגשת הלבד הזו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית