כושר עמידות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2016 | 12:51 | מאת: הילה

היי אודי השבוע הזה דחס לתוכו כל כך הרבה דברים. חברה שהתאבדה בוודאי שמעתם על מותה של אסתי עליה השלום. זה טלטל אותי, אותנו אנחנו (היוצאים בשאלה) משפחה אחת. אין לתאר את השבוע וחצי האחרון. הדאגה כשנעלמה, חוסר הוודאות, ואז הוודאות הנוראית במוות שלה. החזקנו יחד אחד את השניה ועדיין מחזיקים. בנוסף, דיון בבית הדין הרבני- על כך ועל הילדים אכתוב בהמשך. והיום מבחן ראשון בסטטיסטיקה- התאמצתי במבחן ועשיתי לעצמי בקרה נוקשה. אוף. קשה צריכה מיטה נעימה ושוקו חם. וממכן/ם מילים טובות ומנחמות. הילה

30/06/2016 | 18:50 | מאת: אביב 22

הילה יקרה , מתוקה שלי כל כך חשבתי עלייך כששמעתי את החדשות אבל חיכיתי שתיכנסי ..תיארתי לעצמי עד כמה זה טלטל את עולמך.. מזכירה לך שאת חזקה ויש סביבך אנשים שאוהבים אותך ואיתך ..חיבוק ענק ועוטף את כולך

30/06/2016 | 22:20 | מאת: פרסונה

לא כל כך חזקה בניחומים האמת אבל משתתפת בצערך. מאחלת לך הצלחה במבחן. עדיף לך בחום הזה שוקו קור, ובמקום מיטה חוף קסום מגבת פרושה על החול ים הרך מתחת לשמשיה.

30/06/2016 | 22:46 | מאת: -חנה

נשמע קשה, הרבה דברים. וביטול של פגישה יכול לטלטל במיוחד ברגעים הקשים האלו... איתך...

הי הילה, צר לי מאוד לשמוע... ומקווה שהית ההצלחה במבחן בסטטיסטיקה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית