אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2016 | 21:26 | מאת: שירה

אני רוצה לצעוק ולהגיד מילים רעות והכל יוצא עילג ושום דבר לא יוצא כי הכל נשאר בפנים

הי שירה, חשוב לדעתי המען, חשובה הכתובת. גם התוכן חשוב. הצורה תבוא אחר כך. אודי

27/06/2016 | 07:58 | מאת: אביב 22

וכל כך נשמעת ....שירה אהובה חושבת שמבינה אותך את הרצון לצעוק לכל העולם ואישתו את הכאב את הכעס את מה שעברת ועוברת לצעוק תיראו אותי ...מבלי לפחד ולשמור שהמילים יהיו כמו סדין אדום ואז מהפחד שיעשה שימוש לרעה במילים שלך או לחילופין שלא תובני ושוב יפגעו בך.... מסכימה עם אודי מהתשובה הקודמת :) שהחשוב הוא למי..בתקווה שבכל זאת נשארת מטופלת, אז יש לך למי והאיך ממש לא משנה .... חיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית