לאודי, ואליכן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2016 | 14:41 | מאת: הילה

היי מה נשמע? שבוע חדש בפתח מאחלת לכולנו שבוע טוב, וצונן... חודש המבחנים מתחיל ממש השבוע... יש לי לא פחות מ7 מבחנים! התחלתי כבר ללמוד כדי לא לצבור עומסים. היום אנחנו לא ניפגש ויוצא שניפגש רק ביום רביעי מה שמציב לי אתגר לא פשוט. ככל שהזמן עובר אני נכנסת למצוקה גדולה יותר... אפשר יהיה לבוא להיתמך כאן??? בעצם כבר עכשיו מרגישה עצב, וקצת ייאוש שמזדחל. הילה

הי הילה, יש כאן הרבה מקום, תמיד. ובהצלחה במבחנים... אודי

27/06/2016 | 05:59 | מאת: אביב 22

קטן עלייך שבע מבחנים כבר עברת סמסטר אחד וזה רק חודש ....וכן מכירה את הלחץ והקושי .. אוהבת אותך ומחבקת ..ותמיד שמחה על בואך

27/06/2016 | 07:25 | מאת: סוריקטה

הי הילה יקרה, שולחת את את הערצתי ואיחולי הצלחה גדולים. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית