היי אודי היי בנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2016 | 19:35 | מאת: aya

היי אודי מה שלומך? מה שלומכן בנות? הטיפול שלי משעמם, אני מרגישה לבד בתוך הטיפול. אני לא מצליחה להבין מה קורה איתי. האם תוכלו להסביר לי, מהי ההרגשה הזו? שיהיה שבוע טוב Aya

הי איה, התשובה היא אצלך. מהו שיעמום עבורך? אודי

27/06/2016 | 07:48 | מאת: אביב 22

איה יקרה מה שלומך ? לא יודעת למה התכוונת בשיעמום אבל את הרגשת הלבד אני מכירה והיא לא נעימה ...היא כואבת ומכבידה , גם אם למדתי שבדרך כלל היא לא באמת קשורה למציאות של היום וגם אם יש שם אנשים לעזור ולהיות. הלבד הזה הוא משהו שכל אחד מאיתנו גם המטפלים שלנו חווים, הוא אנושי וטבעי.. כי בסופו של יום כשכואב גם אם יהיו אתך הכאב הוא שלך לבד(זאת החוויה )המעניין שזה בדרך כלל ברגשות שלילים בחוויות שמחות אנחנו כן מצליחים להרגיש את היחד .. במיוחד בשבילך ..האם תרשי לי להיות אתך https://www.youtube.com/watch?v=O4_ghOG9JQM&list=PLA13471B4AB8E2794

28/06/2016 | 07:03 | מאת: סוריקטה

הי איה, האם את מרגישה שאין התקדמות, אולי? שאת חגה סביב אותו ציר שוב ושוב והמעגל עדיין (אני אופטימית) אינו נשבר? אכזבה מעצמך, מהטיפול? האם את נוקטת יזמה? האם את ממתינה למעשה מהצד שממול? שתיקות מרובות, רצון לעזוב? לא להיות שם? כל מיני רעיונות. ואפשר להעלותן בפגישה, זה יכול לפתוח. אולי. מחשבות, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית