תהליכים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2016 | 19:49 | מאת: אביב 22

הכתיבה ללאה ,סמבאדי וסוריקיטה ..הציפו תהליכים שאני עובדת עליהם . דברים שלא הבנתי עד כמה מהמקום שהגן עלייה שנלחם להשאיר מקום טוב ואוהב נשאר כואב כועס פגוע .. אודי צריכה מילים שלך ...

הי אביב, זה נשמע לי דבר טוב, לא? אודי

23/06/2016 | 06:50 | מאת: אביב 22

בוודאי שזה דבר טוב.. זה משמועותו של תהליך לא ???? אודי האמת שהכתיבה אליהן פשוט הציפה ועירבבה וחלק ממני היה זקוק לכתיבה לניראות ..וניסיתי הכי שאפשר להיות במקום שלם שכותב ,שמאפשר את הניראות הזו ויחד עם זה משאיר את התהליך והדברים לחדר :)))) ואין ספק אודי שאני עושה תהליך טוב , מנסה ללמוד ולהפנים על כל חלקיי שהאדם מורכב מטוב ורע ממעשים נפלאים וכישלונות וטעויות ...וזה בסדר להגיד למישהו אהוב טעית או לכעוס עליו...ביום שאצליח לכעוס מבלי לפחד אעבור עוד מסוכה.... ועדין אודי חשוב לי להדגיש לא מצטערת על דקה עם המטפלת הקודמת מודה זכיתי בענק ...והקשר שלנו היה ועודנו קשר מדהים ואוהב ....כל התהליך עכשיו הוא מול עצמי מול ההתנהלות שלי לא שלה ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית