אי אפשר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2016 | 19:01 | מאת: שירה

אי אפשר כך סתם לומר אני לא מרגישה טוב אי אפשר להכנס למיטה ולא להיות אי אפשר להתעלם מקולות הבית והילדים אי אפשר לפנות למישהו ולומר הצילו אני לא מרגישה טוב לא רואים עלייך אולי את עייפה אולי התייבשת אולי זה וירוס אולי הורמונלי. אי אפשר לומר לא, יש לי סרטן, סרטן של הנפש, מחלה חשוכת מרפא. אי אפשר כך סתם לפנות למישהו ולומר אני גוססת לא רואים עלייך אולי זו רק התמוטטות קטנה קצת מנוחה והרבה מים. אי אפשר כך סתם לומר נטרפת עלי דעתי ממש עכשיו כשאני מדברת איתך על פרויקט חדש ומראה מצגת שהכנתי ממש במקביל נטרפת עלי דעתי מקולות ואימה ופחד. אי אפשר כך סתם לומר אני גוססת גסיסה איטית וכואבת אי אפשר. אי אפשר לומר שהמאמצים לצאת מכל זה והדרך כואבים לפחות כמו המעשים עצמם. את זה אסור לומר. זה היה ונגמר. וגם אי אפשר להשוות בין עוצמות של כאב. איך אוכל להסביר שאיני מרגישה טוב איך אוכל למצוא מילים שיסבירו אותי שאינה מרגישה טוב שכואב לה כל כך להיות אני שכל המאמצים שאני עושה לתפקד ולטפל כל כך כפויי טובה אינם מתגמלים ורק מגבירים את הכאב ואת היאוש

הי שירה, אפשר, לאדם הנכון. אודי

23/06/2016 | 07:05 | מאת: סוריקטה

המשפט הקטנטן (ענק) הזה שכתבת לשירה - ריגש אותי כל כך. תודה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית