על מתנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2016 | 17:30 | מאת: גלי

הי לכולם ולסוריקטה שכתבה לי... אז נתתי לה, ניסיתי לשלב הכל, גם מתנה בהרבה כסף של משהו שאני חושבת שהיא אוהבת ועם פתק החלפה, גם מתנה עם משמעות וגם ברכה שציירתי אותה ושוב העזתי ועבדתי עליה המון המון.. היא אמרה תודה, אבל לברכה ולציור שציירתי היא בכלל לא שמה לב ולא התיחסה.. אולי אני טשטשתי וגרמתי לזה להעלם בין הדברים האחרים שהבאתי לה? מבאס..

הי גלי, נשמע שהתאכזבת, אחרי כל המאמץ שהשקעת... אודי

23/06/2016 | 07:16 | מאת: סוריקטה

הי גלי, את יודעת, המטפל שלי אומר שהסכמנו (הוא די קבע העצמו, האמת) שאם אני נותנת לו מתנות - שלא יעלו כסף רב. פעמים ספורות ביותר נתתי לו מתנות שקניתי, השאר, וגם הן לא המונים, הם דברים שהכנתי. כשיכולתי. אין לי מושג למה, אבל מעולם לא שילבתי. או מעשה ידיי (שאני מעדיפה עשרות מונים) או משהו מחנות, שאני חושבת שהוא אוהב. מתנות עניין נפיץ ביג טיים בעיניי. ברוב המקרים אני מדברת איתו ראשית על כך. ורק בחלק קטן מהם מיישמת. אבל יש דיבור מקדים. פסיכואנליטיקאית, גלי. דברו. ואני כל-כך מבינה את הקושי ליזום (אם בכך מדובר), את הרצון שיאמרו דברים מבלי שאת תצטרכי, משהו התמזגותי כזה. יש לי משאלה כזו, לפעמים קצת פחות ריאלית. באסה רצינית. קצת אכלתי אותה. :-/ יהיו המשכים? אשמח לעדכונים, סוריקטה

23/06/2016 | 19:01 | מאת: אביב 22

באסה באמת ....מבינה שהתאכזבת . בעד שיח פתוח איתה ... וחוץ מהמתנה מה שלומך איך הבריאות .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית