.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/06/2016 | 18:46 | מאת: גולם

הי אודי, התיעצות: יצאתי מהפגישה האחרונה חסרת מילים, חסרת רגש, דווקא הייתה פגישה טובה אפילו הצלחנו לנהל שיח מה שלא קורה בדכ אומנם רק לקראת סוף הפגישה אבל בכל זאת דיברתי קצת, ואפילו בנושאים לא פשוטים. וכשיצאתי מהפגישה האחרונה (שבד"כ אני טעונה מאד ותמיד יש לי מה לומר ולהתייחס ולשלוח הודעות ובאופן כללי מרגישה חסרת מנוחה ) הפעם לא היה לי מה לומר, לא הרגשתי כלום, לא עשה לי כלום, מה קורה לי?

הי גולם, אולי תנסי להגיד לי את, מה את חושבת שקרה לך? (רמז: משהו לא רע) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית