התאבדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2016 | 08:54 | מאת: tdfxf

.אני רוצה למות משפט שחוזר וחוזר בתוך הראש יש מוסיקה הגורמת למחשבות להתגבר איך אפשר להפסיק את המחשבות?

22/06/2016 | 19:18 | מאת: בת אל

אני האומנם לא פסיכולוגית או פסיכאטרית אבל אני ילדה שעברה את התקופה הזאת מגיל קטן הייתי שומעת את המשפט הזה חוזר ואומר פשוט תגמרי את הסבל הזה דיי תמותי כבר מה את שווה את רק תעשי טובה לכולם עם תמותי הלכתי למיליון ואחד טיפולים וכולם קראו לי משוגעת ולא נורמאלית ואף רצו לאשפז אותי בכפייה אבל לא היה אכפת לי מכולם הייתי ילדה כל כך בודדה שהרחיקה את כולם בגלל הקולות האלו שהרגו אותי מבפנים...אני יודעת שאין לי את הידע הנלמד כמו שיש לפסיכולוגים או פסיכאטרים ואני לא יכולה להשתיק את הקולות שלך אבל אני יכולה להגיד רק דבר אחד ככל שכולם קראו לי משוגעת ולא נורמאלית ולא שפויה ופסיכית ומטוללת וחסרת מוח ובכל מיני שמות...קמתי בוקר אחד ונילחמתי בקולות זרקתי את הכדורים הסתכלתי על עצמי במראה 24 שעות ודיברתי לעצמי(אני יודעת שזה נישמע משוגע)אבל לא היה אכפת לי דיברתי ודיברתי ושכנעתי את המוח שלי שאני לא מה שאומרים שאני לוחמת שיש לי בשביל מה לחיות שלא יהיה טוב לאחרים עם אמות הם יסבלו ולא אין סיבה שבגללה שווה למות בורא עולם דאג להביא אותי עד להיום ויש לי משפחה שאוהבת ותומכת ואני שווה הרבה יותר מכל בן אדם אחר והיום אחרי 10שנים הקולות נעלמו בלי כדורים בלי טיפולים אלה אמונה בעצמי שאני יכולה להתמודד עם הכל...עם כל הכבוד לכל הפסיכאטרים ופסיכולוגים החיים מלמדים אותנו להתמודד עם הרבה דברים ואנחנו צריכים כל בוקר להלחם...אני מאחלת לך המוןןן בהצלחה והלוואי והקולות האלה יעלמו

שלום, בהיעדר כל פרט - אין לי אלא להמליץ לגשת לאיש/אשת מקצוע ולא להסתפק בפורום. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית