אודי, סוריקטה, סמבדי, הילה וחנה ואביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2016 | 17:48 | מאת: .במבי פצוע..

אודי, ממש ממש ממש מתגעגעת אליך, כל כך הרבה זמן קיבלתי ממך מילים טובות, כל כך מדייק אותי ואת מה שאני צריכה,אוהבת כל כך את החוכמה, ההברקות,היצירתיות ששופעת ממך,ההומור הטוב, הנדיבות שלך.. בקיצור אודי, ממש ממש מתגעגעת אליך.. איפה אני ? דווקה עם אמא צביה חזר להיות ממש ממש טוב.. רגוע כזה,שקט, בטחון ,רוגע. כמו אינקובטור כזה :) יחד עם זאת, זאת תקופה מאוד עמוסה בחיים החיצוניים שלי שקצת דוחקים לפינה את המרחב הפנימי שאני זקוקה לו... עוד מעט... טיפטיפונת ויהיה לי הרבה יותר זמן לעצמי :)) אני קוראת אתכן אהובות.. סוריקטה אחותי האהובה שלי.. אני אוהבת אותך על כוליותך, על הפיצולים, עם החולי והבריאות ועם כל מה שיש בך . המודעים לך יותר ופחות.. מה שאת מביאה מתוקה. אדם יקר,חכם,רגיש, עמוק כעומק האוקיינוס שרואה פנורמית ובו זמנית ערה לכל אות ותזוזה קטנה.. כבר אמרתי לך שלדעתי לא יזיק לפסיכואנליטיקאים במכון לעבור אצלך קצת הדרכה :) סמבדי... וואוו.. הבטן התכווצה לי כשקראתי את מילותייך... האמת... פחד !!!! אין לי מה לומר לך.. בוודאי שאת לא אשמה !!!! זוכרת את התכתובות שלך פה עם כל השאלות לאודי לגבי גבולותיה של "המחליפה " את לא אשמה !!!!! הלוואי וגם "המחליפה" שלך היתה הולכת להדרכה אצל סוריקטה שלנו... וואוו... ממש איתך ובלי מילים... וואוו הבטן מתכווצת... וואווו... נכון שזה מזעזע גם אותך אודי וגם אתכן ? וואוו... הילה אחותי שלי :) קראתי למטה את ההזמנה שלך למעיין עם האיילה .. בטח שכן :)) וכל הכבוד לך הילה טורבו !!!! את מדהימה אותי כל פעם מחדש עם הכוחות ,הדבקות במטרה שלך והיכולת ... וחנה ואביב מתוקות , סתם רוצה לומר לכן שאני מתגעגעת אלייכן :)) שלכם-במבי. נ.ב כותבת הכל בהודעה אחת כי עוד מס' דקות אני עפה לאמא צביה ..כייף נכון ? :)))

הי במבי, את חמודה... אודי

23/06/2016 | 07:19 | מאת: סוריקטה

מתוקה שלי, אחותי שלי, חייכתי. את באמת מתוקה וחמודה. אולי היה יוצא לנו להיפגש במציאות. ובאמת שאני לא כזאת מוכשרת ולא בטוחה שראויה לתארים. תודה אהובתי, שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית