סוריקיטה יקרה ואהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2016 | 22:56 | מאת: אביב 22

את תמיד תמיד תמיד חשובה בשבילי שלא תחשבי אחרת . בלי קשר אלייך יקרה משהו קורה כאן בפורום אבל זה בסדר יש תקופות כאלה . עכשיו לעניין הכתיבה המפוצלת / המחוברת אישית אני מביאה את עצמי בשלם בשמחה בהצלחה בכאב ובמפורק אבל במפורק משתדלת לכתוב מחובר כי אודי ביקש . לא מדגישה את הצד החזק ולא הכואב פשוט מביאה אותי . הייתי שמחה אם היית מאפשרת לעצמך להיות על כל חלקייך אבל זה בסדר שאת מביאה את מי שאת בוחרת. האמת שאני מגלה המון דברים על רגשות /תחושות /מחשבות של חלקיי בהביטי לאחור זה מעניין . יקרה אני כאן מתי ואיך שתביאי את עצמך שמחה ככ...על היותך

20/06/2016 | 19:49 | מאת: סוריקטה

הי אביב, יפה מה שאת עושה ומיוחד גם. שמחה שאת גם מביטה לאחור, בפרספקטיבה. את יודעת (מופנה גם לכולן) - המטפל שלי אמר שהוא חווה אותי נכנסת לפגישה בשניות הראשונות במבט כעוס. ואני, בכלל לא הרגשתי כעס. בפגישה האחרונה עברתי לספה, אחרי שנים שלא הייתי עליה. ובאמת חזרה איזו תחושת כעס. לא יודעת בדיוק על מה. כנראה על החלקיות, המוגבלות שיש במציאות. אמצע שבוע נעים, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית