השלייה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2016 | 21:45 | מאת: ינשוף

מטפלת אומרת שהיא תמיד איתי אבל אני מתקשה להבין וגם להאמין... פעם בשבוע היא "איתי" . שאר הזמן זו אני שצריכה להתמודד לבד -להחזיק אותנו ביחד, להכיל את הכאב, המצוקה, הסיוטים, החרדות ופחדים... הלבד הזה יושב על הנטישה שחווינו בילדות על הקריאה לאימא שתבוא להציל ולא באה... הלבד כרגע הוא מתעצם עוד יותר כי הייתי צריכה לרדת בפגישות טיפוליות בגלל חוסר תקציב.. עצוב לי כל כך עצוב לי...

הי ינשוף, זו חווי הקשה מאוד, גם הנטישה המקורית וגם הירידה במינון הפגישות, כשמול החלקיות הזו קיימת משאלה ל"ביחד" טוטלי. אני מקווה שגם אם זה חלקי, ואולי אפילו חלקי מאוד, אפשר יהיה לראות שזו לא רק אשליה... אודי

29/05/2016 | 15:23 | מאת: ינשוף

תודה על זה שאתה מבין וגם שיש מקום כאן להרגיש פחות לבד

29/05/2016 | 23:27 | מאת: אביב 22

זאת רק תקופה וזה יעבור ... איתך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית