אצלי הכל בסדר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2016 | 21:23 | מאת: נטע.

היי אודי וכולן, אצלי בסדר. זקוקה פחות למטפל, והוא פחות דואג לי ומשחרר... נותן יותר לבד. ולפעמים זה קצת מלחיץ אותי, ומתחשק לי לחזור לדפוסים של פעם כדי שידאג לי.... אבל אין ספק שאני פחות סוערת.... לא יודעת למה לא מצליחה להנות מכך. כשהרגשתי מאד תלויה בו, זה הלחיץ אותי, ועכשיו כשפחות זקוקה לו באופן נואש, זה מפחיד אותי. כאילו חלק בי רוצה שהוא יטפל בי כמו בילדה קטנה. אוףףףף מסובך. שירה - רוצה להגיד שקוראת אותך ודואגת לך. נטע.

26/05/2016 | 11:24 | מאת: אביב 22

שמחה .ידעתי שזה יגיע זה משמעות של טיפול טוב ...מאוד מאמינה בזה שימשיך ככה הטוב והצמיחה ...

הי נטע, אכן, מסובך למדי. אבל זה נשמע בכיוון טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית